Кадър Трафик нюзКакво точно правят българските ученици по време на локдауна? Нова

...
Кадър Трафик нюзКакво точно правят българските ученици по време на локдауна? Нова
Коментари Харесай

Момичета от Пловдив пребиха зверски своя съученичка и се заснеха с телефон

Кадър Трафик нюз

Какво тъкмо вършат българските ученици по време на локдауна? 

Нова демонстрация на необяснима експанзия измежду млади български момичета бе снимана и оповестена в обществените мрежа.

На клипа се вижда по какъв начин девойки бият своя съученичка. 

Клипът може да видите тук 

13-годишна е била унизена и бита от свои съученички в пловдивския квартал Кючук Париж. Момичето и нейни 11 другари и познати, си уговорили среща да се видят навън посредством обществените мрежи. Пристигайки на избраното място- наоколо до ПГ „ Механотехникум “, две от девойките се нахвърлели.  Нанесли й побой, изразяващ се с удари с ръце, скубене и ритване. Пъхали главата й в локвите, настъпвали главата й и макар молбите да спрат, девойките не спирали да я унижават. Част от  останалите деца снимали с мобилните си телефони, измежду тях били и момчета. Никой не се намесил в жестокия побой, съобщи Трафик нюз.



Прибирайки се в дома си, 13-годишната разказала на родителите си и с майка си подали сигнал в полицията. Униформените са издирили всички деца от клипа и побойничките са открити - две 14- годишни девойки, възпитанички на разнообразни пловдивски учебни заведения. Причината за нанесения побой е зародил спор, който прераснал в междуличностен спор. Потърпевшото момиче не е потърпевшо съществено.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР